y2h1
y2h1
y2h1
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


فــــــــــــــريــــــــــق الــــــــــــغــــــــــــــــــلابــــــــــــــــــه زائر
 
الرئيسيةبواباتي الخاصهأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 ديــك رومــى بالـخلطه والبرتقال

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
nona

nona


عدد الرسائل : 1100
نقاط : 6774
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 15/05/2008

ديــك رومــى بالـخلطه والبرتقال Empty
مُساهمةموضوع: ديــك رومــى بالـخلطه والبرتقال   ديــك رومــى بالـخلطه والبرتقال I_icon_minitimeالجمعة سبتمبر 25, 2009 11:06 pm

ديـك رومى متنضف ومغسول جيدا بالدقيق والملح والخل..
كوب كبير عصير برتقال
بشر 3 برتقاله
بشر ليمون
ملح
فلفل
قرفه
حبهان
قرنفل
بشر قليل من جوزة الطيب
شبت مفروم
بقدونس مفروم
فلفل ألوان مقطع شرائح رفيعه
2 فلفل حار

طريقة التحضير:


- هاتى صينيه كبيرة وضعى كل المكونات السابقه وإخلطيها كويس ببعض وإحرصى على أن يكون عصير الليمون والبرتقال وبشر قشرهم يكون كتير عشان الطعم يبقى أحلى
- إحشى الديك بالخلطه دى وتبليه كويس من برة كله ودخليه الثلاجه لمده 4 ساعات عشان يتشرب من طعم المكونات السابقه..
- ربطى الديك بدوباره كويس عشان مايفكش من بعضه وحطيه فى صينيه كبيرة وغويطه وحطى فى الصينيه خليط من الخضار المقطع مثل بطاطس او كوسه + جزر حسب الرغبه.
- وحطى عليهم الديك وإسقيه بالماء ودخليه الفرن لمده 3 ساعات وكل ما يحتاج ماء إسقيه لإتمام عمليه السواء..
- ولما يستوى قدميه ومعاه محشى ورق عنب... وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
ديــك رومــى بالـخلطه والبرتقال
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
y2h1 :: دكه الغلابه للاسره :: شغل مطبخ الغلابه-
انتقل الى: